+381216541057 office@sprintel.rs

Sprint elektronika

 

VELEPRODAJA

SPRINT ELEKTRONIKA d.o.o. sa sedištem u Novom Sadu u ulici Braće Ribnikar 15  lokal 8.

Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija elektronskih komponenti, opreme i alata.

Od 1.2. 2013. odlučili smo da objedinimo na jednom mestu VELEPRODAJU I MALOPRODAJU. Tako smo postali još fleksibilniji prema potrebama naših kupaca i takođe je sada kompletna naša VELEPRODAJNA ponuda dostupna i SUBOTOM.

Firma SPRINT Elektronika  osnovana je 1993. godine i do sada je sakupila 29 godina iskustva u ovoj veoma specifičnoj delatnosti. Za ovih 29   godina izgradili smo veliku i stabilnu bazu korisnika što nam omogućava da lakše prebrodimo ovaj krizni period, što se vidi i u našim finansijskim izveštajima da neprekidno beležimo rast prodaje.

Naša firma koja je specijalizovana za uvoz i distribuciju kao nezavisna firma može u svakom momentu da Vam ponudi najbolju,najbržu,najjeftiniju kombinaciju nabavke od firmi čiju ponudu uvozimo. Kao nezavisna firma fleksibilni smo sa rokovima isporuke i kombinacijom firmi od kojih se u svakom momentu može započeti nabavka.

Raspolažemo sa lagerom koji pokriva potrebe za najtraženijim komponentama:

diode,diaci,tranzistori(fet,mosfet,igbt…itd.),ickola(linearna,digitalna(c-mos,ttl)),mikrokontroleri,procesori, otpornici(ugljenoslojni,metalfilm,keramički),kondenzatori(elko,mkt,mkp,tantal,kerko),konektori (audio,video,molex,tyco…itd.), kablovi (audio,video,signalni..itd.) alati, lemilice i oprema za lemljenje (kalaj..itd.)

NAŠ LAGER SE KONSTANTNO PROŠIRUJE u zavisnosti od potreba naših kupaca.

VELEPRODAJA

RADNO VREME:

PON-PET od 9:00 do 17:00

SUBOTOM I NEDELJOM: ZATVORENO

TEL: 021-6541-086, 021-651-057

FAX:021-6541-086

EMAIL: office@sprintel.rs

Sve komponente sa našeg lagera ili pristigle iz uvoza po Vašoj porudžbini šaljemo na Vašu adresu kurirskom službom Daily Express.

PDV podaci

 

S poštovanjem,

Dejan Nikolić

direktor

 

 

 

 

MALOPRODAJA

SPRINT ELEKTRONIKA d.o.o.  sa sedištem u Novom Sadu u ulici Braće Ribnikar 15 lokal 8.

Od 1.2.2013. odlučili smo da objedinimo VELEPRODAJU i MALOPRODAJU. Tako smo postali još fleksibilniji prema potrebama naših kupaca.

Preko naše maloprodaje omogućili smo našim kupcima da brzo i jednostavno dođu do  naše kompletne lager ponude.

Pored navedenog za našu veleprodaju, naša maloprodaja ima još jednu specijalizaciju.Tu posebno želimo da napomenemo našu maloprodajnu lager ponudu koja se odnosi na rezervne delove za LED TV aparate (zamenske LED trake za nove modele televizora koji se prodaju na našem tržištu) i daljinske upravljače za njih.

Pored navedenih partnerskih odnosa sa stranim firmama na ovom mestu je bitno da navedemo da u segmentu rezervnih delova za audio video opremu i svemu potrebnom RTV serviserima imamo dugogodišnju i odličnu saradnju sa jedinim preostalim distributerom za TV delove.

LOGO NAŠEG BUDUĆEG WEB SHOPa:

MALOPRODAJA:

RADNO VREME:

PON-PET od 9:00 do 17:00

SUBOTOM I NEDELJOM:

ZATVORENO

TEL:021-6541-086,021-651-057

FAX:021-6541-086

EMAIL: office@sprintel.rs

Sve komponente sa našeg lagera šaljemo kurirskom službom Daily Expres.

PDV podaci

S poštovanjem,

Dejan Nikolić

direktor

SPRINT ELEKTRONIKA