+381216541057 office@sprintel.rs

SPRINT ELEKTRONIKA

Veleprodaja

Sedište firme SPRINT ELEKTRONIKA d.o.o. nalazi se u Novom Sadu u ulici Braće Ribnikar 15,  lokal 8.

Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija elektronskih komponenti, opreme i alata.

SPRINT ELEKTRONIKA osnovana je 1993. godine i do sada je sakupila 29 godina iskustva u ovoj veoma specifičnoj delatnosti.

Za 29  godina izgradili smo veliku i stabilnu bazu korisnika što nam omogućava da lakše prebrodimo ovaj krizni period. Iz naših finansijskih izveštaja možete videti da imamo konstantni rast prodaje.

Naša firma, koja je specijalizovana za uvoz i distribuciju, kao nezavisna firma može u svakom momentu da Vam ponudi najbolju, najbržu i najjeftiniju kombinaciju nabavke od firmi sa kojima sarađujemo. Kao nezavisna firma fleksibilni smo sa rokovima isporuke i kombinacijom firmi od kojih se u svakom momentu može započeti nabavka.

Raspolažemo sa lagerom koji pokriva potrebe za najtraženijim komponentama:

diode, diaci, tranzistori (fet, mosfet, igbt itd.), ickola (linearna, digitalna (c-mos, ttl)), mikrokontroleri, procesori, otpornici (ugljenoslojni, metalfilm, keramički), kondenzatori (elko, mkt, mkp, tantal, kerko), konektori (audio, video, molex, tyco itd.), kablovi (audio, video, signalni itd.), alati, lemilice i oprema za lemljenje (kalaj itd.)

NAŠ LAGER SE KONSTANTNO PROŠIRUJE u zavisnosti od potreba naših kupaca.

Od 1. februara 2013. odlučili smo da objedinimo VELEPRODAJU i MALOPRODAJU i na taj način postali fleksibilniji prema potrebama naših kupaca.

VELEPRODAJA

RADNO VREME:

PON-PET od 9:00 do 17:00

SUBOTOM I NEDELJOM: ZATVORENO

TEL: 021-6541-086, 021-651-057

FAX:021-6541-086

EMAIL: office@sprintel.rs

Sve komponente sa našeg lagera ili pristigle iz uvoza po Vašoj porudžbini šaljemo na Vašu adresu kurirskom službom Daily Express.

PDV podaci

 

S poštovanjem,

Dejan Nikolić

direktor

 

 

 

 

Maloprodaja

SPRINT ELEKTRONIKA d.o.o.  sa sedištem u Novom Sadu u ulici Braće Ribnikar 15 lokal 8.

Od 1.2.2013. odlučili smo da objedinimo VELEPRODAJU i MALOPRODAJU. Tako smo postali još fleksibilniji prema potrebama naših kupaca.

Preko naše maloprodaje omogućili smo našim kupcima da brzo i jednostavno dođu do  naše kompletne lager ponude.

Pored navedenog za našu veleprodaju, naša maloprodaja ima još jednu specijalizaciju.Tu posebno želimo da napomenemo našu maloprodajnu lager ponudu koja se odnosi na rezervne delove za LED TV aparate (zamenske LED trake za nove modele televizora koji se prodaju na našem tržištu) i daljinske upravljače za njih.

Pored navedenih partnerskih odnosa sa stranim firmama na ovom mestu je bitno da navedemo da u segmentu rezervnih delova za audio video opremu i svemu potrebnom RTV serviserima imamo dugogodišnju i odličnu saradnju sa jedinim preostalim distributerom za TV delove.

MALOPRODAJA:

RADNO VREME:

PON-PET : od 9:00 do 17:00

SUBOTOM I NEDELJOM: ZATVORENO

TEL:021-6541-086,021-651-057

FAX:021-6541-086

EMAIL: office@sprintel.rs

Sve komponente sa našeg lagera šaljemo kurirskom službom Daily Expres.

PDV podaci

S poštovanjem,

Dejan Nikolić

direktor

SPRINT ELEKTRONIKA